Thursday, October 16, 2008

tengah stress




buat mase skarang ni, agak mustahil la klu kitorang bole update blog ni ari2 bukan ape, biasela ble nak dekat final sem ni keje2 skolah yang agak extream sudah mula dilakukan mende ni da lame bagi...tp, kitorang cam biase la last2 minit baru nak menggelabah. sebab tu la ade yang:
  • tdor lambat sampai nak bukak mata pun separuh mati
  • merungut xdapat tdo.buat ini,buat itu
  • buat list tuk keje2 yang x siap lagi
  • siap create poster lagi pastu letak kat desktop
nak buat cam mane lagi
tanggungla sendiri.....

chow

3 comments:

projekmah said...

gua rilek je updated.
esok korang tunggu jwpan BACA.

.::aDa::. said...

salam sejahtera. korang ni bila nak update??huhu

Anonymous said...

sapuan bla nak update ni